Bestyrelsesreferat 08-11-2023

Dato: 08-11-2023

Tilstede: Niklas Munk-Andersen, Jens Rasmussen, Birgitte Bidstrup, Morten Egelund Rasmussen, Nadia Frost (Suppleant)

Fraværende: Ivy Tingting Guan

Opfølgning på sidste møde:

Bestyrelsen har drøftet sager og fulgt op på punkter fra det seneste møde.

Markvandring + Økonomi:

Formanden informerede om markvandringen, hvor der blev drøftet driftsbudgetter og planlagt vedligeholdelse. Nogle fejl i den nuværende planlagte vedligeholdelse blev identificeret og vil blive rettet inden det endelige budgetforslag for 2024/2025.

Tjek op på medfinansiering af udgifter til p-kælder:

Jens vil evt. kontakte Byggeskadefonden igen for at klarlægge mulighederne for medfinansiering af udgifter til p-kælder.

Generelt om Økonomi:

Vi har vendt generelle økonomipunkter, og alle bestyrelsesmedlemmer opfordres til at dykke ned i økonomien på mitKAB bestyrelsesportal. Vi kan evt. undersøge ejendomsværdi ift. ny beskatning - det betyder nok ikke det store så længe ejendommen ikke sælges.

Hjemmeside + information fra bestyrelsen:

Niklas arbejder på at udsende information fra bestyrelsen og fremhæve hjemmesiden som en central platform for kommende kommunikation. Der refereres til et tidligere skriv udarbejdet af Kristina vedrørende et velkomstbrev.

Næste møde:

Indkaldelse sendes ud til næste møde den 6. december kl. 19.00.

Evt.:

Niveau på service center:

Opfordring til beboere om at rapportere god eller dårlig service fra ejendomskontoret.

Festlokale:

Problemer med støjende fester og overskridelse af husordenen diskuteres. Birgitte arbejder på at udarbejde en "husorden" for lokalerne, som skal sendes til lejere. Forsøg på at skaffe et driftsbudget isoleret for beboerlokale+gæstebolig.